torstai 18. kesäkuuta 2009

Paniikinomaiset lähtötunnelmat

Tänään alkaa tämän vuoden Euroopan kiertue! Sillä nimellä mennään, vaikka viime vuotinen Vaiston Varassa olikin paljon kivempi nimi. Vaikka matkaa on suunniteltu kuukausia, ja pakkaaminen on aloitettu jo pari päivää sitten, ollaan nyt totaalipaniikissa. Eilinen venähti myöhäiseksi AC/DC:n konsertissa, ja tänä aamuna olo oli todella ankea.

Pyykkikone pyöritttää vielä viimeisiä vaatteita täydellä teholla puhtaiksi ja kuivuri kuivaa niin, että ikkunat ovat höyryssä. Joka paikka on täynnä tavaraa, ja väkisinkin herää ihmetys: miten nämä kaikki saadaan mahdutetuksi autoon? Meillähän on tänä vuonna suurempi auto kuin viime matkalla, mutta sen mukaan on sitten tavaraakin varattu mukaan! Matkalaukut ovat suuremmat (kiitos lainasta, rakkaat ystävät!) joten niihin on tungettu lähestulkoon kaikki omistamamme vaatteet. Minun matkapuvustoni näyttää kovin mustasävyiseltä, mutta ainakin sitten kaikki vaatteet sopivat yhteen.

Laiva lähtee Vuosaaresta klo 18 ja lähtöselvityksessä tulisi olla hyvissä ajoin. Paniikkia lisää se, että Vuosaaren satama on meille täysin tuntematon. Navigaattori lakkasi toimimasta eilen. Mitä ihmeen tuuria se voi olla? Sen pitäisi kuulemma toimia muutaman päivän kuluttua, kunhan jenkit saavat tehtyä jotkut satelliittipäivitykset... Kuuluuhan siihen samaan hyvään tuuriin tietenkin se, että meidän toinen navigaattorimme on lainassa Akin työkaverilla. Joudumme siis kaikessa kiireessä vielä hakemaan senkin.

Nyt täytyy mennä pakkaamaan viimeiset ja sitten matkaan! Lisää myöhemmin.

1 kommentti:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

Oikein ihanaa matkaa! Onko Köpis teidän matkanvarrella? En nyt muista miten teidän reitti kulki. Me ollaan menossa sinne 30.6.